Dag Allemaal abonnement

Dag Allemaal abonnement met voordeel: alle acties op een rijtje

Dag Allemaal Abonnement met korting

Wie houdt er nu niet van korting? Wil je graag meteen een abonnement met de beste voordelen of eerder aan de laagste prijs? Dag Allemaal heeft altijd wel iets te bieden. Van een gsm bovenop je abonnement tot wel 20% korting op je abonnement. Heb je misschien een student- of lerarenkaart? Dan heb je sowieso prijs. Neem je ineens het abonnement op een langer termijn? Dan kan je maar liefst tot 20% korting krijgen. Het regent dus aan voordelen en het hangt er maar vanaf wat je zelf verkiest.

Nu omdat informatie over deze aanbiedingen niet altijd overzichtelijk is (deze kan verspreid staan op verschillende pagina’s) vind je alle promoties en acties hier gemakkelijk en overzichtelijk terug. Zo hoef je zelf dus niet te gaan zoeken naar de beste kortingen, betaal je telkens de laagste prijs en ontvang je altijd de beste deals.

Dag Allemaal abonnement met gsm

Is een Dag Allemaal abonnement iets voor jou?

Ben je een echte fan van de sterren van bij ons? Updates, foto’s, roddels, spannende verhalen en nog zo veel meer, wekelijks verzameld en terug te vinden in één populaire tijdschrift! De beste manier om hiervan te genieten? Het nemen van een abonnement! Dit laat je toe van Dag Allemaal te genieten waar en wanneer je maar wil. In je bad, je bed, in je luie zetel of zelfs op toilet. Zo hoef je nooit meer iets te missen.

Zoek je iets om je (klein)kinderen ondertussen mee bezig te houden? Dan is er speciaal voor jou de uitneembare Dag Kids bijlage. Leuke spelletjes en talloze puzzels allemaal in een Studio-100 jasje gestoken. Van K3 en Ghost Rockers tot Bumba en Kabouter Plop. Hun moment om te spelen en het jouwe om van Dag Allemaal te genieten.

Als je trouwens benieuwd zou zijn naar welke films er dit weekend op tv komen, zal Dag Allemaal je dit weten te vertellen. Met de uitgebreide TV gids hoef je nooit meer een film te missen en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste series en blockbusters. Dit maakt het alvast ook makkelijker om een avondje tv met de familie in te plannen. Het enige wat je dan nog nodig hebt is de popcorn.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is zal met een abonnement het tijdschrift ook online beschikbaar zijn. Zo hoef je nooit meer met je partner te vechten over wie hem het eerst mag lezen. Of je nu ergens naar onderweg bent, in een wachtzaal zit of dit gewoon makkelijker vind, Dag Allemaal is altijd binnen handbereik. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken dat je deze thuis vergeet. Zolang je je gsm, laptop of tablet mee hebt, en zo dus de gratis app, heb je de magazine ook mee.

Proefabonnement

Ben je niet helemaal overtuigd? Zou je het graag eerst kort eens willen uitproberen? Laat Dag Allemaal zichzelf bewijzen en maak gebruik van een proefabonnement. Hiermee krijg je een aantal weken lang de kans om te genieten van alle voordelen die anders enkel de abonnees zouden hebben. Ideaal dus om te ondervinden of dit iets voor jou is. Zo kan je het abonnement bv. nemen op 3 maanden of zelfs 6 zonder het gevoel te hebben dat je ergens aan vast zit. Al zal je zodra je de eerste Dag Allemaal in je brievenbus ontvangt, sowieso je abonnement willen verlengen.

Exclusieve Abonneevoordelen

Van toegang tot bijzondere film premières en grote evenementen tot een Meet & Greet met je favoriete bekendheid en exclusieve kortingen. Als abonnee kan je profiteren en kans maken op elk van deze uitzonderlijke ervaringen. En dit allemaal bovenop het tijdschrift zelf. Alsof dat nog niet genoeg was krijg je dus nog meer waar voor je geld.Afbeeldingen copyright DPG Media

Magazines

Flair
Knack
Libelle

Onlinekranten.be

Over ons