Story abonnement

Story promo abonnement

Story abonnement acties en promoties

Ben je daarentegen helemaal overtuigd en wil je graag meteen een abonnement met natuurlijk enkel de beste voordelen of aan de laagste prijs? Check dan zeker de aanbiedingen! Story heeft altijd wel iets te bieden. Van een gsm bovenop je abonnement tot wel 20% korting op je abonnement. Soms kan je ook een aantal maanden gratis van het abonnement genieten. Het regent dus aan voordelen en het hangt er maar vanaf wat je zelf verkiest. Nu omdat informatie over deze aanbiedingen niet altijd overzichtelijk is (deze kan verspreid staan op verschillende pagina’s) vind je alle promoties en acties hier gemakkelijk en overzichtelijk terug. Zo hoef je zelf dus niet te gaan zoeken naar de beste kortingen, betaal je dus telkens de laagste prijs en ontvang je altijd de beste deals.

Proefabonnement

Weet je het niet zeker? Ben je niet helemaal overtuigd of ben je gewoon een eeuwige twijfelaar? Laat de Story verhalen zichzelf bewijzen en maak gebruik van een proefabonnement. Hiermee krijg je een aantal weken lang de kans om te genieten van alle voordelen die anders enkel de abonnees zouden hebben. Ideaal dus om te ondervinden of dit iets voor jou is.

Abonnementenservice

Heb je vragen over je abonnement? Dan kan je meteen terecht bij de online service rubriek ‘veelgestelde vragen’. Vind je hier toch geen antwoord of verkies je het rechtstreeks met iemand te spreken dan heb je nog 3 mogelijkheden: het sturen van een bericht via het contactformulier, het bellen van de klantenservice (op het nummer 02 454 29 14) of indien je een vraag hebt ivm de bezorging van je krant; de bezorgservice (op het nummer 02 490 11 08). Deze laatste 2 diensten zijn tijdens de week beschikbaar tussen 8u en 18u en tijdens het weekend op zaterdag van 8u tot 13u.Veelgestelde vragen

Deze diensten zijn tijdens de week beschikbaar tussen 8u en 18u en tijdens het weekend op zaterdag van 8u tot 13u.
De krant word binnen de Belgische grens gratis geleverd via Bpost.
Je abonnement beheer je helemaal zelf. De meeste info hieromtrent kan je raadplegen/aanpassen via je account door je aan te melden op de website van Story.
Het ontvangen of weggeven van geschenkabonnement is zeker mogelijk. In dat geval worden zowel de gegevens van de abonnee (diegene die het abonnement zal ontvangen), als van de schenker (diegene die het abonnement betaalt) opgevraagd maar geen zorgen de bevestigingsmails worden uiteraard wel enkel naar de schenker gestuurd. Er wordt geen rechtstreeks contact opgenomen met de abonnee zelf.
Dit kan online via de rubriek ‘veelgestelde vragen’, maar ook via het contactformulier. Daarnaast kan men ook bellen naar de klantendienst op het nummer 02 454 29 14 of naar de bezorgservice op het nummer 02 490 11 08.
Story abonnement In principe is het perfect mogelijk elke week langs de krantenwinkel te gaan en daar de Story cover te scannen op zoek naar interessante roddels. Misschien snel even doorbladen in de hoop een glimp op te vangen van een aantal sappige artikels. Gedurfd? Misschien. Praktisch? Niet echt. Zo is het nogal moeilijk om ervan te genieten, zeker wanneer de verkoopster je ondertussen in het oog houdt of nog erger, wanneer de magazine vast zit in een plastieken zak. De enige manier om er dan aan te geraken is door deze open te scheuren maar dat gaat waarschijnlijk net een stapje te ver.

Maar wat is dan de oplossing? Simpel! De beste, en meest gemakkelijke manier om van Story te genieten is uiteraard door het nemen van een abonnement. Zo krijg je wekelijks het blad aan je deur geleverd, en kan je er rustig van genieten wanneer dat voor jou uitkomt. Dus niet in de krantenwinkel, tenzij je dat echt graag zou willen. Wel tijdens de week of eerder tijdens het weekend. Met of zonder een kop koffie. Aan de ontbijttafel of juist in je luie stoel. Of misschien wel stiekem op je werk… tijdens de pauze, hè?

Story en nog zo veel meer

Wanneer je beslist zo’n abonnement te nemen krijg je veel meer dan je waarschijnlijk zou verwachten. Niet alleen staat er in het magazine, naast alle spannende roddels ook nog een heleboel praktische informatie, ook krijg je er 4 keer per jaar nog een magazine boven op! Alsof de roddels nog niet genoeg zijn. Hier even op een rijtje:
 • Tips & Tricks
  Bij Story draait het niet enkel om de roddels. Van de laatste mode tot koken en interieurinrichting. Story zit boordevol Tips & Tricks over elk mogelijk onderwerp. Ook vind je er naast de culinaire sectie ook info over de leukste winkeltjes en eetplekjes.
 • Uitgebreide tv gids
  Als je benieuwd bent naar wat er deze week te zien is op tv vind je alle info hierover in Story. Zo hoef je nooit meer iets te missen.
 • Het Hofjournaal
  Bovenop je wekelijkse Story krijg je ook nog eens 4 maal per jaar Het Hofjournaal thuis geleverd. Dit is een special die helemaal draait om de koninklijke families. Niet enkel Koning Filip komt hier aan bod maar ook andere bekende royals van over heel de wereld, zoals bv. Prins Harry en Megan Markle. Over deze royals kan je namelijk nooit genoeg weten, toch?
 • Digitaal beschikbaar
  Vergeet je je magazine eens thuis? Of geniet je er graag van maar dan net iets meer discreet? Dan kan je er gemakkelijk online van genieten, via je laptop, tablet of je gsm. Dankzij je abonnement krijg je namelijk meteen toegang tot de digitale versie van je favoriete weekblad.
 • Wekelijkse Puzzelbijlage
 • Kortingen en exclusieve deals

Over Story

De meest spannende verhalen over de bekendste sterren. Niet alleen die van bij ons maar ook de beroemdheden uit het buitenland komen geregeld aan bod. Van wat ze uitspoken in hun vrije tijd – affaire iemand? – tot wat ze dragen op de rode loper – sexy en gedurfd of een stap te ver? . Je leest er alles over in Story. En dit allemaal vergezeld door spraakmakende fotoreportages. Van de beste tips en tricks tot de laatste roddels en sappigste nieuwtjes. Al hetgeen je zou willen weten en nog zo veel meer.
Afbeeldingen copyright DPG Media

Magazines

Flair
Knack
Libelle

Onlinekranten.be

Over ons