Flair abonnement

Goedkoop Flair abonnement: alle acties op een rijtje

Flair abonnement promo’s en acties

Abonnement? Yes, please! Ben je helemaal overtuigd en klaar om de volgende stap te zetten? Dan doe je dit waarschijnlijk liefst met enkel de beste voordelen of aan de laagste prijs. Flair heeft altijd wel iets te bieden. Van een cocktailset en handtassen bovenop je abonnement tot wel 20% korting op je abonnement. Vrijwel altijd krjg je een Flair abonnement mét cadeau. Het regent dus voordelen en het hangt er maar vanaf wat je zelf verkiest.

Omdat informatie over deze aanbiedingen niet altijd overzichtelijk is (deze kan verspreid staan op verschillende pagina’s), vind je alle promoties en acties hier gemakkelijk en overzichtelijk terug. Zo hoef je zelf dus niet te gaan zoeken naar de beste kortingen, betaal je dus telkens de laagste prijs en ontvang je altijd de beste deals.

Flair abonnement promo

Waarom Flair iets voor jou is

Flair abonnement met cadeau De beste manier om wekelijks van Flair te genieten? Simpel, dit doe je uiteraard door het nemen van een abonnement. Zo krijg je wekelijks het blad zonder enige moeite aan je voordeur geleverd en kan je er rustig van genieten wanneer dat voor jou uitkomt. Aan de ontbijttafel of misschien wel terwijl je op toilet zit? Tijdens de week of misschien wacht je juist liever tot het weekend?

Nu moest je soms een tikkeltje vergeetachtig zijn, of geraakt de Flair ondanks alle moeite gewoon niet in je tas? (We zouden het boekje niet willen beschadigen!) In dat geval kan je gewoon gebruik maken van de gratis app. Deze geeft je als abonnee toegang tot een online versie van het magazine. Zo vergeet je deze dus nooit meer thuis (zolang je je gsm, tablet of laptop ten minste mee hebt) en heb je er toegang toe wanneer je maar wil; wanneer je in een rij te wachten staat, onderweg op de bus, tijdens je pauze of gewoon tijdens je werk, maar dan stiekem.

Alsof het (online) magazine nog niet genoeg zou zijn wordt je als abonnee op nog zo veel andere manieren verwend:
  • Je Flair blad komt thuis bij je aan nog voor het in de winkel ligt
  • Je kan profiteren van fijne (exclusieve) aanbiedingen speciaal voor abonnees
  • Elke week wordt er voor de vaste lezers een mooi cadeau verloot
  • Fijne extra’s zoals mini-boekjes
  • 4x per jaar ontvang je een gratis special
  • Op je verjaardag mag je je verwachten aan een leuke verrassing
  • Een levendige online Flair familie waar je deel van kan uitmaken via het forum en/of social media

Proefabonnement

Ben je een eeuwige twijfelaar? Geen zorgen! Speciaal voor jou bestaat er het proefabonnement. Hiermee krijg je een aantal weken de tijd van Flair te genieten aan een lagere prijs alsook van alle andere abonnees-only voordelen die met dit abonnement gepaard gaan. Zo laat je Flair zichzelf bewijzen en zal je meteen kunnen inschatten of dit iets voor jou is. Dit laat je trouwens toe iemand een Flair abonnement cadeau te doen.

Opzeggen

Ben je van gedachten veranderd of is het toch niet wat je verwacht had? Dan is het belangrijk om te weten dat je het abonnement gemakkelijk kan stopzetten. Wel kijk je best eerst na wat voor abonnement je eigenlijk hebt. Sommige abonnementen worden namelijk na een aantal maanden automatisch stopgezet, dan hoef je dus zelf niets te doen. Andere abonnementen blijven automatisch verlengen tot je hen laat weten dat je het abonnement wil opzeggen. In geval van dit laatste is het abonnement per maand opzegbaar zodra de contractuele abonnementstermijn is afgelopen. Het abonnement dan stopzetten doe je door het contacteren van de klantendienst; deze is bereikbaar op werkdagen tussen 9u-18u op het nummer 088/550 02 50 .
Afbeeldingen copyright Roularta Media

Magazines

Flair
Knack
Libelle

Onlinekranten.be

Over ons