HLN abonnement

Het Laatste Nieuws promo abonnement

HLN abonnement promoties

Ben je daarentegen overtuigd en wil je er gewoon voor gaan? Check dan zeker de aanbiedingen! Elke heeft HLN wel iets te bieden bovenop de abonnementen. Van elektische toestelen zoals smartphones naar keuze (bv IPhone), IPads en laptops tot fietsen. Deze kunnen serieus zijn afgeprijsd of zelfs gratis. Soms kan je ook een aantal maanden gratis van het abonnement genieten.

Alsof dat nog niet genoeg is zijn er acties voor studenten, 65+ en leerkrachten en vaak wedstrijden waarbij je vakanties kan winnen. Het regent dus aan voordelen en het hangt er maar vanaf wat je zelf verkiest.

Nu omdat informatie over deze aanbiedingen niet altijd overzichtelijk is (deze kan verspreid staan op verschillende pagina’s) vind je alle promoties en acties hier gemakkelijk en overzichtelijk terug. Zo hoef je zelf dus niet te gaan zoeken naar de beste kortingen, betaal je dus telkens de laagste prijs en ontvang je altijd de beste deals .


HLN abonnement actie

Veelgestelde vragen

Dit kan online via de rubriek ‘veelgestelde vragen’, maar ook via het contactformulier. Daarnaast kan men ook bellen naar de klantendienst op het nummer 02 454 25 90 of naar de bezorgservice op het nummer 02 490 11 00.
Deze laatste 2 diensten zijn tijdens de week beschikbaar tussen 8u en 18u en tijdens het weekend op zaterdag van 8u tot 13u.
Fanmail is welkom op het volgende adres: B - 1730 Kobbegem, Brusselsesteenweg
HLN abonnement kan betaald worden gebruikmakend van: Visa, Mastercard, Bancontact/Mister Cash, Maestro, Belfius DirectNet, SEPA Direct Debit, KBC / CBC Online. Indien nodig kan je je betaalwijze aanpassen door het contacteren van de klantendienst via het contactformulier.
De krant word binnen de Belgische grens gratis geleverd via Bpost.
Je abonnement beheren of je abonnementsgegevens raadplegen doe je ten alle tijden zelf online door je in te loggen op deze pagina met je email adres en wachtwoord. Dit gaat wel pas wanneer je abonnement gekoppeld is aan je profiel.

Het Laatste Nieuws Abonnement

abonnement Het Laatste Nieuws

In principe is het dus mogelijk om ook zonder abonnement toegang te krijgen tot de website. Toch is het nemen van een abonnement de beste en gemakkelijkste manier om uitgebreid van HLN te kunnen genieten. Dit omdat je hierdoor niet enkel toegang krijgt tot de een aantal artikels op de website maar tot zo veel meer.

In de eerste plaats krijg je dus toegang tot een meer uitgebreid assortiment aan artikels online met HLN+ maar indien gewenst kan je er ook voor opteren dagelijks het gedrukte blad in de bus te ontvangen. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar met elk zijn eigen prijs.

Concreet kan je kiezen uit de volgende 4 opties, van minst tot meest uitgebreid:

  • Mobiel Dit houd in de toegang tot alle plusartikels bovenop de gewone HLN artikels.
  • Digitaal Bovenop HLN+ krijg je ook nog eens elke dag toegang tot de dagelijkse digitale krant. Deze kan je dan lezen op je gsm, je tablet en/of elk ander digitaal toestel. Zo heb je de krant dus altijd mee in je broekzak.
  • Weekend + digitaal Niet alleen krijg je dagelijks digitaal de krant voorgeschoteld alsook een heleboel HLN+ atikels. Ook krijg je elke zaterdag het extra dikke weekendkrant in je brievenbus bezorgt. nina het lifestyle magazine maakt ook onderdeel uit van deze weekendversie alsook de bijlages Pluto, Chill, Zap en Lééf. Ideaal dus om tijdens het weekend op je eigen tempo van te genieten.
  • Compleet Lijkt dit alles je nog steeds niet genoeg? Dan kan je gaan voor het complete HLN pakket. Dit houdt dus in, al het bovenstaande (zijnde HLN+, dagelijks de digitale krant en de extra dikke weekend versie) én elke dag de krant op papier in je bus. De levering ervan is volledig gratis. Zo lees je de krant dus elke dag waar, wanneer en hoe je maar wil.

Verder kan je zelf bepalen voor hoe lang je je abonnement juist zou willen nemen. In principe kan je er dus voor opteren een abonnement te nemen op 1 jaar, op 2 jaar (niet voor het mobiele abonnement) of juist een flexibel abonnement eventueel voor nog veel langer of juist minder lang. Het voordeel voor dit laatste is dus dat je, in tegenstelling tot wat vele anderen kranten bieden, het abonnement zodanig flexibel is dat je het altijd opzegbaar is.

HLN Proefabonnement

Weet je het niet zeker? Ben je niet helemaal overtuigd? Dan is het een goed idee gebruik te maken van een proefabonnement . Hiermee krijg je 1 maand lang gratis de kans om te genieten van alle voordelen die anders enkel de abonnees zouden hebben. Zo krijg je dus toegang tot dagelijkse topjournalistiek en exclusieve verhalen die je nergens anders vindt en stop je wanneer je maar wil. Ideaal dus om te ondervinden of dit iets voor jou is.

Klantendienst

Heb je vragen over je abonnement of gewoon andere vragen? De meeste antwoorden kan je terugvinden in de service rubriek ‘veelgestelde vragen’. Daar kan je zelfs filmpjes terug vinden voor bv het aanmaken van een profiel. Vind je hier toch geen antwoord of verkies je het rechtstreeks met iemand te spreken dan heb je nog 3 mogelijkheden: het sturen van een bericht via het contactformulier, het bellen van de klantenservice (op het nummer 02 454 25 90) of indien je een vraag hebt ivm de bezorging van je krant; de bezorgservice (op het nummer 02 490 11 00). Deze laatste 2 diensten zijn tijdens de week beschikbaar tussen 8u en 18u en tijdens het weekend op zaterdag van 8u tot 13u.

Afbeeldingen copyright DPG Media

Magazines

Flair
Knack
Libelle

Onlinekranten.be

Over ons