HUMO abonnement

HUMO promo abonnement

HUMO abonnement acties

Zou je graag van een korting genieten op het Humo abonnement? Dat kan zeker! Als je student of leerkracht bent heb je al zeker een korting. Maar ook voor diegene die geen leerkracht of student zijn kunnen van een korting genieten. Het is niet makkelijk om aan zo’n korting te komen. Op deze website maken we er een overzicht van. Zo vind je ze snel terug. Op de website van Humo zelf staan er ook af en toe kortingen of samenwerkingen met andere bedrijven. Bijvoorbeeld samenwerking met Sonos speaker, Samsung,… Deze zal komen ook op onze website terecht. Zo koopt u een goedkoper Humo abonnement en mist u niets van onze kortingen. Je geeft zo het Humo abonnement cadeau en het is nog steeds betaalbaar.Veelgestelde vragen

Op je desktop, op je smartphone via de app of via de website of tenslotte via de tablet kan ook.
Wanneer je een Humo abonnement hebt, krijg je het Hmuo magazine op de dag dat het verschijnt. Je kan zelf kiezen hoe het geleverd wordt. Dit kan via de postbode, een vaste rondeman of het zelf gaan afhalen in je vaste krantenwinkel. Wanneer je een digitaal Humo abonnement heeft, leest u het al vanaf dinsdagochtend.
Het Humo abonnement moet je minstens 2 weken voor de einddatum opzeggen. Dit kan door telefonisch contact op te nemen op het nummer 02 454 29 12. De klantendienst is open op weekdagen van 8u tot 17u. Als je op vakantie gaat en je wil het Humo abonnement pauzeren kan dit door het naar vrienden of familie door te sturen. Als je het Humo magazine op papier krijgt kan je dit schorsen en digitaal verder lezen. U neemt Humo overal mee naartoe.
Het Humo abonnement kan je betalen via verschillende manieren. Via overschrijving, via domiciliëring of online betalen. De betaalbrief krijg je maximum 14 dagen na intekening. Het is ook wel de welkomstbrief van uw abonnement.

HUMO abonnement

HUMO abonnement Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws met een vleugje humor? Neem dan zeker een abonnement op Humo! Er zijn verschillende opties mogelijk. Digitaal of op papier is de belangrijkste keuze die je moet maken. Hier onder is er wat meer info over.

Papier

Alles wordt deze dagen gedigitaliseerd. Het is zeker leuk om toch nog het Humo magazine elke dinsdag op papier aan huis geleverd te krijgen. Zo neem je snel de tv-gids er bij tijdens een gezellig tv-avondje. Het is ten slotte heel ontspannend en natuurlijk om een echt boekje in de hand te hebben. Met dit Humo abonnement heeft u ook toegang om het Humo magazine online en in de app te lezen. Het Humo abonnement op papier is een compleet pakket. Wanneer je dan eens niet thuis bent zal u toch het Humo magazine kunnen blijven lezen.

Digitaal

Het volgende Humo abonnement is de digitale versie. Het allerleukste aan het digitale Humo abonnement is dat er animatie, video en audio bij is. Zo zie je de grappigste filmpjes voorbij komen, dat wil je zeker niet missen! Wanneer je het digitaal abonnement Humo hebt leest u dit elke dinsdag op een digitaal platform. Bovendien lees je dagelijks op uw smartphone en computer nog meer nieuws, grappige cartoons en nog veel meer. Met de app heb je 24/7 toegang tot Humo.

De nieuwsbrief

Wil je nog meer op de hoogte blijven van al het nieuws en grappige cartoons? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief van Humo. Je kiest zelf of je dagelijks of wekelijks de Humo nieuwsbrief ontvangt. Er zijn verschillende onderwerpen waarvoor je je kan inschrijven, zoals; Humo’s top 10, acties en aanbiedingen en nog meer. Dit kan je terugvinden op de website van Humo zelf.

Over Humo

Humo magazine is een wekelijks tijdsschrift met niet alleen sterke inhoud maar ook met de nodige portie humor. Abonneer zeker op Humo.be om van alles op de hoogte te blijven. Door het Humo magazine te lezen ben je volledig op de hoogte van de actualiteit maar je bent ook volledig ontspannen. Je kan er een tv-programma in terug vinden maar ook zeer originele, grappige cartoons. Lees zeker verder om te weten te komen hoe jij dit allemaal kan lezen.

Humo online

Het Humo magazine heeft niet enkel een website, ze zijn ook actief op verschillende sociaal mediakanalen. Op Facebook maken ze veel posts over elk onderwerp. Het kunnen grappige posts zijn maar even goed informatieve. De opvallende, grappige foto’s wil je zeker niet missen. Zeker de moeite om te registreren op hun Facebook pagina.

Ook op Twitter en Instagram vind je Humo terug. Het zal je overzicht zeker opfleuren wanneer je Humo volgt.

De Humo app is makkelijk en gratis te installeren. Dit is mogelijk voor Android en iOS.

Op de website van Humo magazine vind je ook een webshop terug. Dit is een digitale winkel waar Humo een groot assortiment van producten in korting aanbiedt. Je vindt er boeken, elektronica, huis producten, tuin producten en nog veel meer. De producten zijn allemaal van zeer kwaliteitsvolle merken. Er zijn wekelijks nieuwe aanbiedingen te verkrijgen en het is makkelijk om via de website te bestellen. Als je zeker geen enkele aanbieding wil missen schrijf je je best in voor de Humo winkel nieuwsbrief. Dit kan via de Humo website.
Afbeeldingen copyright DPG Media

Magazines

Flair
Knack
Libelle

Onlinekranten.be

Over ons