Plus Magazine abonnement

Goedkoop Plus abonnement: alle acties op een rijtje

Plus Magazine abonnement acties

Wanneer u een Plus Magazine abonnement heeft, heeft u automatisch toegang tot de Plus Club. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in? Op de Plus Club website vindt u een overzicht van meerdere voordelen. Om toegang te krijgen heeft u het abonneenummer van Plus Magazine nodig, dat vind je op de Plus Clubkaart. Maar u moet niet verplicht abonnee zijn om toegang te krijgen tot deze exclusieve voordelen. U moet zich enkel registreren om de website en u heeft toegang. U vindt er bijvoorbeeld aanbiedingen voor reizen en nog veel meer.

Is een Plus Magazine abonnement iets voor jou?

Plus Magazine abonnement Het doel van Plus Magazine is om op alle vragen van 50-plussers een antwoord te bieden. Een correct antwoord door experten. Het is vooral voor actieve, leergierige lezers die graag een duidelijke, makkelijke uitleg willen over iets dat het leven makkelijker zal maken. Dit inspirerend maandblad kan u elke maand lezen als u een abonnement neemt! Er zijn verschillende formules die u kan kiezen. Hier onder leg ik u ze even uit. De Plus Magazine abonnementen:
  • Digitaal + papier
    Het eerste Plus Magazine abonnement is een versie op papier en digitaal. Hierbij krijgt u het Plus Magazine abonnement elke maand bij u in de bus. Bovendien wordt u lid van de Plus Club, hier vindt u speciale abonneeacties. Vervolgens heeft u toegang tot de + zone op Plusmagazine.be. Dit zijn extra, exclusieve artikels. Daarnaast heeft u toegang tot het digitale Plus Magazine-pakket, zo kan u het Plus Magazine abonnement op elk toestel zonder problemen lezen. Ook heeft u toegang tot het volledige online archief, dit zijn alle Plus Magazine artikels vanaf 2003. Zo vindt u alles terug. Tot slot krijgt u bij dit Plus Magazine abonnement een welkomstgeschenk. Bij het andere abonnement krijgt u dit niet.
  • Digitaal
    Het volgende Plus Magazine abonnement is een digitaal abonnement. Vooral bedoelt om zeer snel en efficiënt het Plus Magazine te kunnen lezen. Bij dit abonnement van Plus Magazine bent u ook lid van de Plus Club en heeft u ook toegang tot de +zone. Vervolgens het allerbelangrijkste bij dit abonnement is dat u toegang heeft tot het digitale Plus Magazine-pakket. Zo kan u waar u ook bent het magazine lezen, op elk toestel. Tot slot heeft u ook bij dit Plus Magazine abonnement toegang tot het volledige Plus Magazine archief met alle artikels sinds 2003.

Over Plus Magazine

Plus magazine is een maandmagazine vol met interessante weetjes maar het is vooral zeer ontspannend om te lezen. De doelgroep dat Plus Magazine aanspreekt is vooral 50- plussers, maar iedereen kan het lezen. U zal er vooral rubrieken vinden over gezondheid, recht en financiën, samenleving, vrije tijd en lifestyle. Vele onderwerpen dus. Er staat uiteraard wel iets in dat u zal aanspreken. Lees zeker verder om meer te weten te komen over het magazine en of u er een abonnement op kan nemen.
Afbeeldingen copyright Roularta Media

Magazines

Flair
Knack
Libelle

Onlinekranten.be

Over ons