Goed Gevoel abonnement

Goedkoopste Goed Gevoel abonnement: alle acties op een rijtje

Studenten- en leerkrachtenabonnement

Voor studenten geldt een exclusief aanbod. Zij ontvangen namelijk 31% korting op een standaardabonnement van 1 of 2 jaar, waardoor de prijs zakt naar 3,50 euro per maand. Leerkrachten genieten van 20% korting op een abonnement van 1 jaar, waardoor ze nog maar 3,95 euro betalen. Op een abonnement van 2 jaar geldt een korting van 30% en blijft er dus een kost van 3,45 euro over.

Nieuwsbrief

Als eerste exclusieve aanbiedingen, nieuwtjes en deals in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Goed Gevoel en blijf op de hoogte van wekelijkse updates.

Social media

Door Goed Gevoel te volgen op Instagram hoef je nooit meer iets te missen. Niet alleen vind je er sneak peaks over aankomende versies, ook gezonde receptjes en echte verhalen verdienen er hun plekje.

Over Goed Gevoel

Goed Gevoel is een Vlaams maandblad dat uitgegeven wordt door De Persgroep Publishing. In het lifestyleblad vind je artikels over fashion, food, beauty, body, yoga of gewoonweg tips die je helpen bij je zoektocht naar een goed gevoel. Ook gezondheid, psycho, relaties en de moeilijke balans tussen werk en kinderen krijgen aandacht.
Een abonnement van Goed Gevoel brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo krijgen abonnees 20% korting op lezersacties en maken ze kans op allerlei leuke prijzen via de vele vedstrijden die het blad organiseert. Vaak zijn er ook tijdelijke acties als je abonnee wordt, zoals het krijgen van een gratis DOMO blender of Rituals-pakket. Elke derde woensdag van de maand verschijnt er een nieuwe Goed Gevoel die ofwel bij je thuis wordt geleverd, ofwel voor jou klaar ligt in een nabijgelegen krantenwinkel. Je kan ook kiezen voor de digitale Goed Gevoel, die trouwens exact dezelfde look heeft als de papieren versie. Deze kan je raadplegen via de website of de app. Voor een abonnement van 1, 2 of 3 jaar betaal je in normale omstandigheden 4,95 euro per maand. Toch kan je in bepaalde periodes ook profiteren van kortingen op dit abonnement.

Waarom Goed Gevoel iets voor jou is

Goed Gevoel abonnement met geschenk Goed Gevoel biedt voor ieder wat wils, hier een kleine bloemlezing van wat je wekelijks in jouw Goed Gevoel kan verwachten:

Goed gevoel shop

Goed Gevoel heeft een ‘Happy Shop’ ter beschikking waarin de redactie haar favoriete producten voor jou op een rijtje zet. Als je in een van deze producten geïnteresseerd bent, word je snel doorverwezen naar de bijhorende website om zo de aankoop af te ronden. Goed Gevoel heeft ook een eigen webshop waarbij hoge kortingen worden aangeboden.

Goed Gevoel challenges

De naam van het blad zegt het eigenlijk al. Goed Gevoel probeert je aan te moedigen om gezonder en gelukkiger te leven. Daarom zijn er geregeld challenges terug te vinden op de website. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je zonder stress door het leven gaat of hoe je af kan kicken van je smartphone. Wat dacht je trouwens van een reeks handige checklists waarbij je ook nog eens uitleg krijgt over hoe je bepaalde doelen best kan bereiken? Dit en nog veel meer vind je terug op Goedgevoel.be.

Een goed gevoel tijdens je vakantie

Als je op vakantie gaat is het begrijpelijk dat je jouw favoriete magazine wilt blijven lezen. Goed Gevoel heeft gezocht naar een oplossing om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en een stressvrije vakantie te garanderen. Zo kan je ervoor kiezen om je abonnement tijdelijk stop te zetten zodat je bij je thuiskomst de draad weer kan oppikken. Daarnaast kan je het blad laten opsturen naar een ander adres. Dit kan je vakantieadres zijn, maar bijvoorbeeld ook het adres van vrienden of familie. Als laatste kan je digitaal blijven lezen terwijl je de ontvangst van een papieren versie op stop zet. Zo kan je jouw Goed Gevoel blijven lezen terwijl je lekker aan het zonnen bent.

Goed Gevoel app

Via de app van Goed Gevoel neem je jouw magazine overal mee naartoe. Je kan het blad dan lezen via je tablet of smartphone. Daarnaast kan je het digitale magazine downloaden op je computer. Lees hoe je hiermee van start gaat. Pas wanneer je de volledige versie gedownload hebt, kan je deze ook offline lezen.

Betaalmogelijkheden

Je betaalt je abonnement van Goed gevoel om de 3 maanden via domiciliëring, overschrijving of online betaling. Bij die laatste zijn er ook verschillende opties. Zo kan je kiezen tussen betalen via VISA, Mastercard, ING, Belfius, KBC, Maestro, Bancontact/Mister Cash of de Bancontact-app.
Afbeeldingen copyright DPG Media

Magazines

Flair
Knack
Libelle

Onlinekranten.be

Over ons
<