Knack

Knack Nieuws Belgiƫ

  Over Knack

  Knack helpt je uit je facebook-bubbel, verdiept je inzichten en verbreedt je kennis. Dit doen ze dagelijks online en wekelijks in het magazine. Van binnen- tot buitenland en van economie en politiek tot sport en cultuur.  Daarnaast  publiceert het blad ook vaak exclusieve interviews en boeiende onderzoeken waar je zeker van op de hoogte zal willen zijn en blijven.

  Op de hoogte blijven via Knack

  Graag Knack gewenst? Een eerste manier om op de hoogte te blijven van het nieuws en de interessante artikels is door je te registreren op de website knack.be . Hierdoor krijg je bovenop de algemeen beschikbare artikels, ook nog eens toegang tot wel vier Knack+ artikels. Deze zijn normaliter enkel beschikbaar voor de abonnees.

  Daarnaast kan je er ook voor opteren een nieuwsbrief te ontvangen op basis van jou eigen interesses.  Knack heeft namelijk een uitgebreide waaier aan nieuwsbrieven waar je op voorhand uit kan selecteren. Of je nu opteert voor onderwerpen als economie of sport, of je eerder voor artikelen gericht naar de ietwat oudere bevolking, aan jou de keuze.

  Wie zowel digitaal als fysiek alle Knack onderdelen wil ontvangen, kan kiezen voor een Knack abonnement. Je ontvangt de verschillende onderdelen van Knack wekelijks in je digitale en fysieke inbox.

  Afbeeldingen copyright Roularta Media

  Magazines

  Flair
  Knack
  Libelle

  Onlinekranten.be

  Over ons