Libelle abonnement

Goedkoopste Libelle abonnement: alle acties op een rijtje

Jaarabonnement Libelle met geschenk

Als je kiest voor een Libelle abonnement met een tijdspanne van een jaar krijg je er een gratis geschenkje bij, dit gaat van leuke manden die perfect in je interieur passen tot een badjas. Er zijn twee soorten jaarabonnementen met geschenk:
 • Jaarabonnement via domiciliëring
  Hierbij gaat er maandelijks automatisch een bedrag van je rekening. Bij dit abonnement betaal je per maand een vast bedrag in plaats van het bedrag in één keer te moeten betalen. Dit bedrag zal natuurlijk voordeliger zijn dan zou je elke week een Libelle kopen zonder abonnement.
 • Jaarabonnement met overschrijving
  Dit abonnement betaal je in één keer 56 weken Libelle. Dit is voordeliger dan wekelijks jouw Libelle in de supermarkt te gaan kopen. Zo heb je niet de kans je favoriete magazine te moeten missen als het blijkt uitverkocht te zijn in je supermarkt of magazine shop. Hij zit namelijk al thuis bij jou in de brievenbus!
 • Bij beide abonnementen krijg je een geschenk. Libelle zorgt zelf voor extra leesplezier naast je magazine, je Libelle wordt soms vergezeld van een Libelle Lekker voor extra menu-ideetjes of een Nest magazine die je huis en tuin inspiratie geeft. Met een jaarabonnement heb je dus maximaal plezier van je Libelle. De troef van dit abonnement is dat je het magazine wekelijks in je brievenbus krijgt. Ben je niet thuis? Dan kan je het magazine ook altijd gratis lezen op je tablet, smartphone of via de onlinewebsite.

  Korting op je Libelle abonnement

  Kortingen voor je abonnement moet je weten te vinden. Onlinekranten.be zorgt ervoor dat jij nooit te veel voor jouw Libelle abonnement betaald. Wij voorzien je van een duidelijk overzicht van alle lopende kortingen die te krijgen zijn op een Libelle abonnement. We kijken naar verschillende sites om jou een zo volledig mogelijk overzicht van kortingen te geven.

  Libelle abonnement korting

  Libelle abonnement met geschenk
Libelle biedt u een wekelijks magazine aan vol verhalen en inspiratie voor huis en tuin. Met een Libelle abonnement kies je week na week opnieuw voor jouw verrassingsmoment op woensdag, want dan valt de nieuwe Libelle namelijk bij jou in de brievenbus of komt hij tevoorschijn op jouw digitaal platform naar keuze. Met een Libelle abonnement kies je dus voor een wekelijks magazine vol inspiratie, interessante verhalen en reportages.

Waarom Libelle iets voor jou is

Libelle abonnement met geschenk Libelle biedt voor ieder wat wils, hier een kleine bloemlezing van wat je wekelijks in jouw Libelle kan verwachten:
 • Weekmenu’s die extra inspiratie bieden voor de kok van het gezin, met Libelle leer je elke week een nieuwe keuken of nieuwe gerechten kennen. Zo ben je een hele week voorzien van lekkere, seizoensgebonden en makkelijke recepten.
 • Voor een lachje moet je zeker ‘Flapuit’ lezen. Dit zijn grappige versprekingen van kindjes groot en klein, deze kan je iedere week in het begin van het magazine lezen.
 • Verhalen en reportages over verschillende gebeurtenissen en door mensen die iets te vertellen hebben. Allemaal voor de geboeide lezer, die echt wat me-time wilt.
 • Voor de modebewuste dames is er wekelijks een aanbod aan mode en beauty tips en tricks.
 • Verborgen groene vingers? Laat je door Libelle helpen met hun tuin tips en haal zo de (verborgen) tuinier in jezelf naar boven.
 • Iedereen wil gezond en gelukkig zijn, dit pakt Libelle aan door het bespreken van verschillende gezondheidsthema’s. Libelle geeft tips en informatie rond gelukkig en gezond zijn.
 • Zin in vakantie? Lees dan zeker de ‘reizen en vrije tijds’ rubriek, Libelle neemt je mee op een leuke daguitstap of een verre reis. Ze voorzien je van, onder andere, leuke herfstwandelingen.
 • Natuurlijk kan het puzzelplezier niet ontbreken, deze vind je achteraan in je Libelle. Bij puzzelplezier is er ook plezier voorzien voor de kleinsten onder ons, deze spelletjes zijn voorzien onder het stukje ‘Flapuit’.
Met Libelle kies je wekelijks voor een rustig leesmomentje. Een verdiende pauze in de drukte van de alledaagse wereld.

Digitaal Libelle abonnement

Voor mensen die geen papieren versie van Libelle wekelijks in hun bus willen, komt Libelle met een digitaal abonnement. Met het digitaal abonnement kies je voor Libelle op al je digitale toestellen. Je krijgt wekelijks de nieuwe Libelle in je mailbox, via de app of online. Met dit abonnement lees je Libelle op je smartphone, tablet en via je webbrowser. Doordat je niet kiest voor de papieren versie zal de prijs minder zijn dan bij het gewone jaarabonnement waar je het fysieke papieren magazine zult ontvangen. Dit abonnement gaat enkel via domiciliëring, wat wil zeggen dat er twaalf maanden lang, één maal per maand een vast bedrag automatisch van je rekening naar Libelle overgeschreven wordt.

Libelle Lekker abonnement

Voor extra leesplezier voorziet Libelle nog andere magazines. Zo brengen ze maandelijks ‘Libelle Lekker’ uit vol maaltijdinspiratie. De maaltijden die ze maken en beschrijven in hun recepten zijn steeds seizoensgebonden en makkelijk, zo kan zowel de kok, als iedereen die aan tafel schuift van de heerlijk bereide maaltijd genieten. Dit abonnement kan je in verschillende formules bestellen, zoals bij het Libelle abonnement kan je ook hier kiezen voor het fysieke papieren magazine of het digitaal abonnement waar je je magazine online kan lezen. Hier heeft u ook weer de keuze voor de betalingsmethode, het kan zowel via domiciliëring of door het volledige bedrag in één keer over te schrijven.

Libelle App

Los van voor welk abonnement je nu gekozen hebt, heb je toegang tot de Libelle Magazine app. De Libelle app is gratis te downloaden via de Google Playstore en de Apple Appstore. Eens je de app hebt gedownload moet je enkel nog je Libelle abonnement activeren door je abonnementsnummer en je persoonlijke gegevens in te geven. Nu kan je echt aan de slag! Op de startpagina van de app zie je het huidige Libelle nummer, zo kan je deze het eenvoudigste vinden en lezen. Om oudere Libelle ’s uit je abonnement terug te kunnen lezen kan je naar de kiosk gaan en daar het nummer kiezen en deze uitgave dan terug lezen. De app heeft ook nog een ‘extra edities’-tab daar vind je de Libelle specials zoals Libelle Mama, deze kan je via de app zelf aankopen.
Afbeeldingen copyright Roularta Media

Magazines

Flair
Knack
Libelle

Onlinekranten.be

Over ons