Trends abonnement

Goedkoop Trends abonnement: alle acties op een rijtje

Trends abonnement promoties

Zin om een abonnement aan te schaffen? Profiteer dan zeker van de lopende promoties voor beide Trends-abonnementen. Zo kan je nu genieten van Trends Compleet of Digitaal voor de prijs van €1,00 voor de eerste maand. Abonnees van Trends kunnen altijd profiteren van een aantal voordelen zoals kortingen, extra bijlagen bij het magazine en extra functies op de website en de app. Schrijf je gerust in voor de nieuwsbrief. Zo ben je naast het actuele nieuws ook op de hoogte van de acties die Trend doet.

Goedkoop Trends abonnement

Trends App

De Trends App is voor iedereen gratis te downloaden in de App Store en Google. Zo kan je het magazine op je smartphone of tablet lezen. Niet-abonnees kunnen via de applicatie een los nummer kopen voor €5,99 of zich abonneren voor Trends. Abonnees op de papieren versie van Trends krijgen in de app, zonder extra kosten, toegang tot hun content. De app heeft ook extra’s voor geabonneerden. Zij kunnen het magazine al lezen op woensdagavond om 21 uur. Inzoomen op artikels is met een abonnement ook mogelijk waardoor je foto’s en grafieken beter kan bekijken. Houd zeker de betaling van je abonnement in het oog. Dit wordt automatisch vernieuwd, tenzij je de automatische vernieuwing uitschakelt, ten laatste 24 uur voor het aflopen van het abonnement.

Is een Trends abonnement iets voor jou?

Trends abonnement

Trends is hét magazine voor lezers die geïnteresseerd zijn in financiën en economie. Het tijdschrift behandelt verschillende thema’s zoals finance & banken, moneytalk, bedrijven en ondernemen. Er is ook een rubriek podcasts. Op de website van Trends kan je zonder abonnement veel artikels lezen over financieel en economisch nieuws, maar met een Trends-abonnement kan je daarentegen genieten van nog meer artikels zodat je helemaal op de hoogte bent van de actualiteit. Ideaal, niet? Met een abonnement krijg je zowel de digitale versie als het geprinte magazine. Zo kan je via pc, tablet en smartphone Trends lezen of door de papieren versie bladeren die je wekelijks bij je thuis wordt geleverd. Bovendien geeft een abonnement je ook toegang tot verschillende andere interessante magazines, de +zone en archieven op de website.

Er zijn twee Trends-abonnementen waaruit je kan kiezen: Trends Compleet en Trends Digitaal. Met het complete abonnement heb je digitale toegang tot de zes nieuwsmagazines: Knack, Trends, Sport/Voetbalmagazine, Le Vif/L'Express, Trends-Tendances en Sport/Foot Magazine. Je kan dan ook exclusieve artikels lezen in de +zone en de elektronische archieven raadplegen. Je krijgt ook elke donderdag de papieren versie van Trends bij je thuis geleverd. Trends Compleet heeft een prijs van €25,00 per maand. Met Trends Digitaal kan je ook wekelijks genieten van het magazine en de bijlagen voor een prijs van €22,50 per maand. Bij dit abonnement wordt geen papieren versie meegeleverd.

Magazines bij het abonnement (digitale toegang)

 • Trends-Tendances
  Dit is de Franstalige tegenhanger van Trends die een aparte redactie heeft. Zowel Trends als Trends-Tendances behandelen dezelfde thema’s, maar je zal wel andere artikels vinden in beide tijdschriften.
 • Knack
  Dit populaire magazine legt vooral nadruk op de actualiteit. Met een aantal vaste rubrieken zoals economie, sport, samenleving, wereld, onderwijs, enz. blijf je gemakkelijk op de hoogte van wat er op dat moment leeft binnen en buiten België. In wetenschap kan je allerlei artikels lezen over wetenschap, klimaat en natuur. Met diepgaande artikels, interessante interviews en pittige opiniestukken zal je nog nooit zo gemakkelijk op de hoogte zijn gehouden.
 • Le Vif/L’Express
  Le Vif/L'Express is de Franstalige tegenhanger van Knack. Omdat beide redacties in Brussel gevestigd zijn werken ze vaak samen. Daarom zul je zien dat Knack en Le Vif/L’Express overeenkomstige rubrieken hebben zoals Belgique/België, Science/Wetenschap enz.
 • Sport/Voetbalmagazine
  Als sporttijdschrift behandelt Sport/Voetbalmagazine alles wat te maken heeft met sport. In het tijdschrift kan je alles lezen over nationaal en internationaal voetbal, volleybal, wielrennen, tennis en nog verschillende andere sporten. Er is ook een opinierubriek waarin columns en meningen van sportspecialisten en experts te vinden zijn. Ben je een sportfanaat? Dan is dit magazine geschikt voor jou.
 • Sport/Foot Magazine
  Dit tijdschrift is het Franstalige tegenhanger van Sport/Voetbalmagazine en behandelt dezelfde onderwerpen en sporten.

Trends pakket

Een Trends-abonnement geeft je naast extra magazines ook toegang tot exclusief leesmateriaal. Hier nog eens de belangrijkste kenmerken en extra’s op een rijtje:

 • Digitale toegang tot de 6 Belgische nieuwsmagazines
 • +zone op Trends.be: exclusieve duiding bij het nieuws van de dag
 • Elektronisch archief met artikels van 1995 tot nu
 • Iedere week boeiende artikels over actua, bizz, moneytalk, beleggen en stijl
 • Trends Vastgoedgids, alle prijzen van vastgoed in België
 • Trends Top 5000, doorlichting van de 5.000 grootste bedrijven in België
 • De wereld in ... , eindejaarsnummer met toekomstvisie voor het komende jaar
Afbeeldingen copyright Roularta Media

Magazines

Flair
Knack
Libelle

Onlinekranten.be

Over ons