Feeling abonnement

Goedkoopste Feeling abonnement: alle acties op een rijtje

Acties Feeling abonnement

Op de website van Feeling vind je een overzicht van acties terug. Zo heeft Feeling exlusieve aanbiedingen in petto voor haar lezers. Je krijgt dan bijvoorbeeld een gratis spatelset van de PURE by Pascale Naessens collectie cadeau als je geïnteresseerd bent in een Feeling abonnement van 1 jaar. Geen fan van koken? Geen zorgen. Ook dan zijn er nog altijd acties waarbij je bijvoorbeeld andere leuke producten aan vermindering kan krijgen, zoals een gratis portemonnee. De beloningen van Feeling staan dus in het teken van verschillende thema’s.
Bij Feeling heb je de keuze tussen twee soorten abonnementen. Een eerste optie is een standaardabonnement van 1 of 2 jaar lang waarbij je het blad dus 12 keer per jaar ontvangt. Daarnaast heb je met dit abonnement ook recht op Feeling CITY, een extra luxemagazine. Hierin vind je de meest stijvolle adresjes die je zeker moet bezoeken, samen met allerhande tips. Een abonnement van 1 jaar kost je 49 euro. Voor een abonnement van 2 jaar betaal je 99 euro. Mensen die de papieren versie liever achterwege laten en hun favoriete maandblad dus digitaal willen lezen, kiezen best voor het abonnement ‘Feeling Digital’ met een looptijd van 1 jaar. Om de 3 maanden betaal je dan een som van van 11,50 euro, wat volledig via domiciliëring verloopt. Je kan de digitale versie lezen via je smartphone, tablet of browser. Nieuwe abonnees ontvangen bij inschrijving vaak ook een welkomstcadeau. Naarmate het eindejaar dichterbij komt, krijg je bijvoorbeeld een gratis fles champagne cadeau.

Waarom Feeling iets voor jou is

Feeling abonnement Feeling biedt voor ieder wat wils, hier een kleine bloemlezing van wat je wekelijks in jouw Feeling kan verwachten:
 • Feeling wedstrijden
  Maak kans op mooie prijzen door deel te nemen aan de vele wedstrijden die Feeling organiseert. Deelnemen is niet moeilijk en dus kan iedereen het doen. Het enige wat je hoeft te doen is namelijk een wedstrijdvraag beantwoorden. De gelukkige winnaar mag dan met trots een heus shoppingbudget, verwenweekend of een speciaal samengesteld pakket in ontvangst nemen.
 • Feelings grote relatiegids
  Met Feelings grote relatiegids kom je ongetwijfeld alles te weten over dit fel besproken topic. De redactie van Feeling verzamelt voor jou tips van bekende relatiedeskundigen en persoonlijke (en misschien ook wel herkenbare) verhalen van leeftijdsgenoten. Alle artikels lees je hier.
 • Feeling video’s
  Op de website van Feeling kan je terecht als je op zoek bent naar iets extra’s. Er is namelijk een pagina boordevol handige instructievideo’s waarin beautyproducten worden getest. Ook leuke behind the scenes met geliefde BV’s zijn van de partij.
 • Feeling Magazine App
  Met de app van Feeling lees je jouw favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet. Extra handig dus voor als je onderweg bent. Heb je al een Feeling-abonnement? Dan kan je alle nummers van Feeling nu ook gratis digitaal lezen. Als je nog geen abonnee bent kan je elke editie apart aankopen en vervolgens downloaden. Het magazine is zelfs voor jou beschikbaar nog voor het in de winkel ligt. Nog een pluspunt: de urls die je terugvindt in de digitale versie verwijzen je meteen door naar andere websites. Als je dan een leuke outfit hebt gespot, kan je deze meteen online bestellen.
 • Feeling nieuwsbrief
  Feeling houdt lezers graag op de hoogte van echte hot topics, grote wedstrijden of leuke aanbiedingen. Je kan zelfs kiezen welke informatie jij graag in je mailbox wilt ontvangen en dus verzamelt Feeling enkel nieuws over de onderwerpen die jou interesseren. Op die manier is er voor elk wat wils. Zo kan je opgeven dat je de Feeling nieuwsbrief 2 keer per week wenst te ontvangen. Eén keer per week is ook mogelijk. Dan gaat het om de Feeling hotspots nieuwsbrief. Een derde mogelijkheid is de Feeling mode, beauty of health nieuwsbrief.
 • Social media
  Feeling is erg actief op sociale media. Je kan alle nieuwtjes van het magazine volgen via Facebook, Instagram en Pinterest. De Facebookpagina staat bijvoorbeeld vol tips over uiteenlopende onderwerpen en is dus zeker het bekijken waard, of ga naar Instagram, waar je via de link in Feelings bio nieuwe en uitdagende dingen ontdekt. Bij Pinterest zit je goed voor inspiratie op vlak van mode of motiverende quotes.
Afbeeldingen copyright Roularta Media

Magazines

Flair
Knack
Libelle

Onlinekranten.be

Over ons