De Morgen abonnement

De Morgen abonnement met toestel als cadeau

De Morgen geeft zelf ook vaak korting voor nieuwe lezers, enkel leerkrachten en studenten krijgen standaard korting dankzij hun statuut. Het is niet altijd makkelijk om De Morgen promoties steeds in het oog te houden.

De promoties kan je steeds op onze pagina terugvinden, op een overzichtelijke manier. Deze promoties zijn er voor studenten, leerkrachten of voor iedereen. Door deze pagina blijf je steeds op de hoogte van de beste kortingen en misschien wel de leuke cadeaus, zoals een gratis toestel bij jouw abonnement op De Morgen.

Veelgestelde vragen

Je kan kiezen uit drie opties. Als je voor thuislevering via de postbode kiest, zal de krant voor 7u30 tijdens de week en voor 10u tijdens het weekend te vinden zijn in uw bus. Kies je voor thuislevering via een rondeman, dan contacteer je hem direct om te weten wanneer je De Morgen in jouw brievenbus krijgt. Als laatste kan u de weekendkrant ook gaan ophalen in uw vaste krantenwinkel. Je kan de digitale versie vanaf 5 u ‘s ochtends op uw pc, tablet of smartphone lezen.
Je kan de papieren versie van De Morgen niet in het buitenland ontvangen. De digitale versie kan je uiteraard wel overal ter wereld rustig lezen
Er zijn verschillende manieren om te betalen. Zo kan je via overschrijving of domiciliëring betalen, maar ook via online betaling of kredietkaart (Bancontact-app, ING, KBC, Belfius, Maestro, Bancontact/Mister Cash, VISA, Mastercard).
De papieren versie kan je steeds onderbreken, maar dit moet je wel één week op voorhand doorgeven. De periode moet ook minimum 7 dagen lang zijn. Per week vakantie wordt jouw abonnement op de formule Compleet per week vakantie verlengd met twee extra kranten, wat het prijsverschil is tussen papier en digitaal. Dit kan je allemaal doorgeven via ‘Vakantie’ op de website van De Morgen. De toegang tot digitaal blijft tijdens jouw vakantie wel hetzelfde.
Je kan je adresgegevens best minimum een week op voorhand doorgeven, zodat je zeker weet dat deze samen met jou naar het nieuwe adres verhuist. Dit kan makkelijk via de knop ‘Geef uw verhuis door’ op de website. Je ontvangt een bevestigingsmail op jouw aanvraag.
Je moet telefonisch contact opnemen als je je abonnement wilt stopzetten. Dit moet minstens 2 weken (bij Compleet en Weekend+Digitaal) of 1 week (bij Digitaal en Digiflex) voor de einddatum van het abonnement gebeuren, afhankelijk van welk abonnement jij hebt. Je belt het nummer 02 454 25 91 op weekdagen tussen 8 uur en 17 uur en kiest voor de optie ‘stopzettingen’, alleen zo kan u het abonnement stopzetten.
Geen probleem, u kan de klantenservice altijd bereiken op het telefoonnummer 02 454 25 91 of de bezorgservice op het telefoonnummer 02 490 11 04. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 18u, op zaterdag van 8u tot 13u.

Is een De Morgen abonnement iets voor jou?

Je kan zonder abonnement ook op de website van De Morgen heel wat artikels vinden, maar met een abonnement kan je er nog meer lezen. Afhankelijk van welk abonnement je kiest, krijg je toegang tot andere dingen. Lees je graag elke dag de papieren krant? Dan kies je voor de formule Compleet, waarbij je van maandag tot zaterdag de papieren krant in de bus krijgt. Daarbovenop heb je ook toegang tot de digitale krant en de digitale editie op jouw tablet. Met de formule Weekend + Digitaal krijg je wederom toegang tot de digitale krant en editie, maar krijg je enkel op zaterdag de weekendkrant op papier. Gaat je liever volledig digitaal? Dan is de formule Digitaal de keuze voor jou, zo kan je de digitale krant en de digitale editie altijd en overal lezen op jouw toestel. En als laatste, met formule Digiflex kan je elk artikel op de website lezen. Er is dus een optie voor elke lezer.

Ben je nog niet zeker of u een De Morgen abonnee wilt worden? Dan kan u altijd eerste een proefabonnement nemen. Hier betaal je 15 euro voor de formule Compleet, 10 euro voor de formule Weekend + Digitaal en zijn de formules Digitaal en Digiflex gratis in de eerste maand. Zo kan u rustig de tijd nemen om De Morgen te ontdekken.

De Morgen magazines

Bij een abonnement op De Morgen krijg je meer dan enkel De Morgen. Er zijn verschillende bijlagen die je bij jouw krant krijgt, zodat je op elk vlak op de hoogte blijft van wat er in de wereld gebeurt. Als abonnee op De Morgen kan je dit allemaal verwachten:
  • De Morgen De Morgen is de krant die je van maandag tot zaterdag in je bus krijgt, maar je kan hiervan ook de digitale versie op jouw toestel lezen. Het is gevuld met nieuws uit binnen- en buitenland, aangevuld met heldere analyses en spraakmakende opinies.
  • DM.focus, DM.cult en cult.opvrijdag Van maandag tot vrijdag krijgt u de bijlagen DM.focus en DM.cult erbij. DM.focus staat vol artikels die dieper ingaan op actuele thema’s. DM.cult is luchtiger met nieuws, interviews, recensies, portretten en tips rond cultuur, kunst, muziek, literatuur, film en televisie. Op vrijdag krijg je wordt je ook nog eens klaargestoomd met cult.opvrijdag,
  • Zeno, TV-gids en boekenbijlage Tijdens het weekend krijg je Zeno als bijlage bij uw krant. Deze krant is anders dan De Morgen, aangezien het de allermooiste interviews, diepgravende reportages of fotoverhalen van wereldklasse bevat. Hierbij kan je ook een handige tv-gids en de boekenbijlage vinden.
  • De Morgen Magazine Een extra cadeautje in het weekend is het De Morgen Magazine. In het magazine wordt er gefocust op wonen, interieur, architectuur, reizen, mode, culinair en maatschappij. Het staat vol interviews over deze onderwerpen, voor een luchtige maar interessante lectuur.

De Morgen Pakket

Als abonnee op de Morgen krijg je dus toegang tot een heleboel nieuws. Je gaat nog nooit zoveel leesplezier gehad hebben, als met een abonnement op De Morgen. Wat krijg je nu allemaal precies? We zetten dit hieronder even voor jouw op een rijtje.
  • U kan bij de meeste formules de Digitale Editie op uw tablet lezen. In tegenstelling tot de papieren krant, is hier de mogelijkheid om van de voordelen van digitaal te genieten. De krant wordt aangevuld met video, podcasts, fotoreeksen, beeld- en geluidsfragmenten.
  • U krijgt bij elke formule toegang tot alle artikels op de site en de app.
  • Het krantenarchief is ook toegankelijk voor abonnees, dat tot 10 jaar teruggaat.
  • Als u een studentenabonnement hebt en intekent op een abonnement van 24 maanden (Compleet, Weekend+Digitaal of Digitaal) krijg ut 2 filmtickets cadeau.
  • Soms kan u bij een abonnement op De Morgen ook cadeaus krijgen. Zo gaf De Morgen in het verleden al een Iphone, een Samsung Galaxy, een Ipad en een Samsung tablet cadeau.
Afbeeldingen copyright DPG Media

Magazines

Flair
Knack
Libelle

Onlinekranten.be

Over ons