Knack abonnement

Goedkoop Knack abonnement: alle acties op een rijtje

Knack Abonnement Promoties

Gezien er vrijwel altijd promoties lopen, is een goedkoop Knack abonnement zeker mogelijk. Leerkrachten en studenten kunnen dankzij hun statuut sowieso een korting genieten maar niet iedereen is uiteraard actief in het onderwijs. Het is niet altijd evident om van de Knack promoties op de hoogte te blijven.

Daarom presenteren we deze voor je op een heldere en overzichtelijke manier. Of je nu student, leerkracht of geen van beide bent, zo blijf je dus steeds op de hoogte van de laatste promoties en betaal je dus nooit te veel.


Knack abonnement met champagne Promo Knack abonnement

Veelgestelde vragen

Dit kan je heel gemakkelijke via de ‘Beheer mijn abonnement’ van de klantendienst. Je meldt je aan op de website service.abonnementen.be/login. De inloggegevens zijn gewoon die van je persoonlijke Knack account.
Je abonnement stopzetten kan door te bellen naar de klantendienst op het nummer: 078 35 33 13. Hierbij heb je je abonnementsnummer nodig zodanig je abonnement kan worden stopgezet op het einde van de periode waarvoor werd ingeschreven. Nu, dit kan even duren en het proces is niet altijd even duidelijk. Daarom raden wij aan om de website Sepastop te gebruiken. Dit is een onafhankelijke website die het abonnement voor jou kan stopzetten.
Het ontvangen of weggeven van geschenkabonnement is zeker mogelijk. In dat geval worden zowel de gegevens van de abonnee (diegene die het abonnement zal ontvangen), als van de schenker (diegene die het abonnement betaalt) opgevraagd maar geen zorgen de bevestigingsmails worden uiteraard wel enkel naar de schenker gestuurd. Er wordt geen rechtstreeks contact opgenomen met de abonnee zelf.
Ga je even naar het buitenland op vakantie of is er een andere reden waarom u graag uw abonnement voor een bepaalde periode zou willen laten onderbreken? Dan kan je je abonnement temporeel laten onderbreken via de ‘Beheer mijn abonnement’ module van de klantendienst. Je abonnement wordt dan ook verlengd met eenzelfde periode. Let wel, tijdens de onderbreking heb je geen toegang tot de digitale diensten.
Bij sommige promoties heb je recht op een welkomstgeschenk. Deze wordt verstuurd binnen de 4 weken nadat de betaling is ontvangen.
Indien je een nieuw (geschenk)abonnement hebt aanvraagt ontvang je na je inschrijving een e-mail met de belangrijkste gegevens van je abonnement. Hierin vind je ook de datum van het eerste nummer dat je zal ontvangen.
Digitaal heb je natuurlijk vanuit bijna elke uithoek van de wereld toegang tot het digitale magazine en alle online voordelen van het abonnement. Kies je voor een printabonnement? Dan kan dit ook naar je verstuurt worden maar kan je best eerst bellen naar het nummer 078 353.313 voor de aangepaste tarieven en voorwaarden.
Om te voorkomen dat je favoriete magazine bij de nieuwe huisbaas terecht komt is het een goed idee je adres min. 2 weken voor de verhuis te wijzigen via de ‘beheer mijn abonnement’ module van de klantendienst. Hier geeft u de nieuwe adresgegevens door en dan wordt je magazine vanaf de gewenste datum.
Dit kan afhangen van de aanbieding die u verkiest maar gewoonlijk zijn volgende betaalwijzen mogelijk:
 • Betaling via domiciliëring
 • Betaling via overschrijving
 • Betaling via creditcard
 • Betaling via homebanking
Geen probleem, bij vragen kan je altijd terecht bij e-mail info@abonnementen.be of tel 078/353313.

Is een Knack abonnement iets voor jou?

In principe is het dus perfect mogelijk om ook zonder abonnement toegang te krijgen tot de website. Toch is het nemen van een abonnement de beste en gemakkelijkste manier om uitgebreid van Knack te kunnen genieten. Dit omdat je hierdoor niet enkel toegang krijgt tot Knack, zijnde het hoofdmagazine, maar ook alle andere magazines die Knack toebehoren, het gehele Knack pakket dus. In de eerste plaats doelt dit op de online versies maar indien gewenst kan je er ook voor opteren wekelijks het gedrukte blad in de bus te ontvangen.

De Knack magazines

Knack is meer dan gewoon Knack. Niet alleen daagt het magazine zichzelf telkens uit verder te gaan, het durft ook gewoon tegen de stroom in te gaan. En dat op elk mogelijk vlak, over elk mogelijk onderwerp. Het hoofdmagazine is nog maar het begin. Zoals eerder aangegeven zijn er namelijk een heleboel meer magazines waar je als abonnee toegang tot kan krijgen. Al deze bladen maken trouwens deel uit van het Knack pakket:

 • Knack
  Dit populaire hoofdmagazine focust zich vooral op de actualiteit. Met een aantal vaste rubrieken zoals economie, sport, samenleving en wereld blijf je gemakkelijk op de hoogte van wat er op dat moment leeft. Binnen én buiten België. Met diepgaande artikels, interessante interviews en pittige opiniestukken zal je nog nooit zo gemakkelijk op de hoogte zijn gehouden.
 • Knack Weekend
  Waar het Knack magazine zich focust op de actualiteit, draait het Knack Weekend magazine rond alles dat met lifestyle te maken heeft. Van de laatste trends en interviews met ontwerpers tot uitzonderlijke eetervaringen en beoordelingen van restaurants. Inspiratie nodig? Of misschien eerder tips en tricks voor een leuk uitje met vrienden? In Knack Weekend vind je je antwoorden.
 • Knack Focus
  Daarentegen richt Knack Focus zich voornamelijk op het culture aspect van onze samenleving. Niet alleen worden kunst, films, toneel en muziek uitgebreid besproken, ook vind je hier een uitgebreide tv- en radiogids. Hierdoor ben je dus altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de cultuursector.
 • Knack Extra Deze wordt eigenlijk opgedeeld in 2 magazines. Ten eerste heb je Knack bodytalk, dit is het gezondheidsmagazine. Daarnaast heb je ook gewoon Knack Extra zijnde het magazine dat zich richt op een politiek, historisch, cultureel of maatschappelijk relevant belangrijk thema.
 • MO* MO* is dan weer een blad dat maatschappelijke onderwerpen/thema’s ter sprake brengt. Dit kan gaan over wereldnieuws, globalisering ontwikkelingssamenwerking en de klimaatcrisis.

Knack pakket

Een Knack abonnee is dus niet gewoon een ‘Knack’ abonnee. Een aantal voordelen hebben we reeds hierboven kort aangehaald maar dat is lang niet alles. Als abonnee krijg je namelijk toegang tot zo veel meer. Zo veel in feite dat het misschien handig kan zijn de voordelen even op een rijtje te zetten:

 • Ten eerste krijg je online toegang tot de wekelijkse magazines (Knack, Knack Weekend Knack en Focus). Dit gebeurt via de online bladerformule. Op deze manier zijn de artikels reeds dinsdagavond al beschikbaar en hoef je dus niet tot woensdag te wachten voor een Knack pakketje. Als je dit zou verkiezen kan je namelijk, bovenop de online versie ook wekelijks de fysieke versie in je bus ontvangen. Zo zou je dus elke woensdag een stapeltje Knack magazines (Knack, Knack Weekend, Knack Focus) in je brievenbus moeten terugvinden. Op deze manier heb je dus altijd een magazine dicht bij jou, ook zonder internetverbinding.
 • Alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je hiernaast ook nog eens 10 keer per jaar Knack Extra. Dit zijn bewaarnummers waarvan 6 edities van het gezondheidsmagazine Knack Bodytalk en 4 edities van Knack Extra.
 • Ook ontvang je 4 keer per jaar MO*
 • Niet alleen kan je alle magazines via je account op de website lezen, ook kan je ze terugvinden in de applicatie voor gsm, laptop en/of tablet. Deze vind je gratis in zowat elke appstore en is compatibel met zowat elk toestel. Zo neem je je magazine altijd gemakkelijk en overal mee.
 • Daarnaast krijg je ook toegang tot de Knack+ zone. Hier vind je dagelijks de nieuwste actuele verhalen.
 • Met de toegang tot het Knack Archief duik je meer dan 60 jaar terug in de tijd met de oudste artikels stemmende van het jaar 1955.
 • Je wordt meteen lid van de Knack Club. Hier vind je elke week nieuwe aanbiedingen en kortingen speciaal voor de leden. Dit gaat bijvoorbeeld over citytrips, musea en evenementen. Ook kan je als abonnee vrijkaarten winnen voor diverse voorstellingen, films, concerten, festivals en meer.
Afbeeldingen copyright Roularta Media

Magazines

Flair
Knack
Libelle

Onlinekranten.be

Over ons