TeveBlad abonnement

Goedkoop TeveBlad abonnement: alle acties op een rijtje

Teve-Blad abonnement promoties en acties

Ook voor de promojagers staat er een TeVe-Blad abonnement klaar. TeVe-Blad biedt namelijk een studentenabonnement en tal van andere (tijdelijke) kortingen aan.

Studentenabonnement TeVe-Blad

TeVe-blad is extra voordelig voor studenten met maar liefst 26% voordeelkorting. Het studentenabonnement is beschikbaar voor een periode van 1 of 2 jaar en kost in beide gevallen slechts 4,50 euro per maand. Met het éénjarig abonnement bespaar je dus 18 euro en met het tweejarig abonnement zelfs 36 euro!

Het TeVe-blad abonnement op maat

TeVe-blad is de meest praktische en overzichtelijke TV-gids van België. Het magazine bevat namelijk 4 bladzijden tv-tips per dag. Daarnaast bevat TeVe-Blad een dagelijkse filmwijzer, achtergrondinfo bij je favoriete programma's, een soapwijzer, een overzicht van docu- en sportprogramma’s en een selectie van digitale toppers.

Teve-Blad abonnement

Om het voor de lezers nog aangenamer te maken wordt TeVe-Blad iedere dinsdag gratis geleverd per post. Als kers op de taart maak jij als abonnee kans op prijzen via toffe wedstrijden én krijg je steeds korting op lezersacties.

Waarom TeveBlad iets voor jou is

TeveBlad abonnement promotie Niets zo heerlijk als een avondje wegzakken voor TV met de juist film. Dankzij TeVe-Blad weet je ten alle tijden wat er op televisie is en blijf je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen in de showbizzwereld. Wist je trouwens dat een abonnement op TeVe-Blad helemaal niet duur hoeft te zijn? Ontdek in dit artikel hoe jij een TeVe-Blad abonnement kan scoren met korting.

Abonnement TeVe-Blad

TeVe-blad is veel meer dan een klassieke programmagids. Het magazine brengt wekelijks uren puzzelplezier, diepgaande interviews en uiteraard alles over de laatste fratsen van celebrities in binnen- en buitenland.

TeVe-Blad is een van de goedkoopste én de enige tv-gids in pocketformaat. Ontdek hieronder de verschillende formules.
  • Abonnement TeVe-Blad: 1 jaar
    Een standaardabonnement bij TeVe-Blad duur 1 jaar. Dit abonnement kost slechts 6 euro per maand en geeft je recht op de wekelijkse editie van TeVe-Blad voor een jaar lang. Daarnaast ontvang je ook tweemaal per jaar een exclusieve puzzelspecial in de bus.
  • Abonnement TeVe-Blad: 2 jaar
    Wil jij even hard genieten van TeVe-Blad maar voor minder geld? Geniet van 10% korting en kies voor het tweejarig abonnement. Met dit abonnement ontvang je het magazine wekelijks in de bus en heb je eveneens recht op de tweejaarlijkse exclusieve puzzelspecial. De kostprijs van dit abonnement is 5,40 euro per maand.
  • Abonnement TeVe-Blad: 3 jaar
    Kies voor de voordeligste formule en geniet van 20% korting. Het driejarig abonnement van TeVe-Blad kost slechts 4,80 euro per maand, waardoor jij 43 euro bespaart. Met dit abonnement ontvang je de programmagids elke week in de bus en tweemaal per jaar ontvang je de exclusieve puzzelspecial.
Afbeeldingen copyright Roularta Media

Magazines

Flair
Knack
Libelle

Onlinekranten.be

Over ons