TV Familie abonnement

TV Familie promo abonnement

TV Familie abonnement acties

Abonnees van TV Familie genieten van exclusieve voordelen. Dit kan gaan over spaaracties of kortingen. Ook maak je kans op tal van prijzen door deel te nemen aan de wedstrijden die TV Familie regelmatig organiseert. Daarnaast wordt je weekblad elke woensdag bij je thuis geleverd als je dat wenst. Afhalen bij een krantenwinkel in de buurt is ook mogelijk. Soms is er sprake van tijdelijke promoties waarbij je een bepaald percentage korting krijgt op een abonnement van TV Familie. In normale omstandigheden betaal je voor een abonnement van 1 jaar (zowel papier als digitaal) 8,95 euro per maand. Als je ervoor kiest om abonnee te worden voor een langere periode, betaal je steeds minder.

Bij een abonnement van 2 jaar krijg je namelijk 10% korting en bedraagt de prijs nog maar 8,05 euro per maand. Voor een abonnement van 3 jaar geldt er een korting van 20% en kost een abonnement je slechts 7,15 euro per maand. Bij tijdelijke promoties kan je soms ook rekenen op een cadeau als je een abonnement aankoopt. Er zijn nog tal van andere (weliswaar tijdelijke) acties van dezelfde aard. Zo konden liefhebbers van de smartphone een tijdje genieten van een abonnement waarbij ze voor de standaardprijs en een eenmalige betaling van 49 euro een Samsung Galaxy A20e konden bemachtigen. Een win-win dus.Abonnement TV Familie korting

Studentenabonnement

Voor studenten geldt een exclusief studentenaanbod. Zij krijgen namelijk 32% korting waardoor een abonnement hen nog maar 6,50 euro per maand kost.

Aanbiedingen TV Familie

Via de webshop van TV Familie shop je allerlei items aan voordelige prijzen. De kortingen zijn automatisch verrekend waardoor je er als klant meteen van kan profiteren. Zo kan je kiezen tussen producten die te maken hebben met sport, elektronica, muziek, tuin, online cursussen, fotoproducten en nog veel meer. Alle aanbiedingen vind je hier.TV Familie abonnement

Op vakantie met TV Familie

Als je op vakantie gaat maar je favoriete weekblad nog steeds verder wil lezen, geeft TV Familie je de keuze tussen 4 opties. Ten eerste kan je ervoor kiezen om je vakantieadres door te geven. Daarnaast kan je jouw TV Familie tijdens je afwezigheid laten opsturen naar familie of vrienden. Verder kan het ook handig zijn om voor een tijdje over te schakelen op digitaal lezen. Het is dan mogelijk om de ontvangst van een papieren versie gedurende deze periode stop te zetten. In deze gevallen blijft je abonnement gewoon doorlopen en kan je jouw TV Familie nog steeds digitaal lezen. Als laatste is het mogelijk om je abonnement volledig te laten opschorten waardoor het verlengd wordt.

TV Familie app

Je kan je TV Familie ook makkelijk lezen via tablet of smartphone door de app te downloaden. Je leest de nieuwe Familie TV dan wanneer en waar je maar wilt. Eén simpele klik en de nieuwste versie wordt voor jou beschikbaar gemaakt. Bovendien is de app gebruiksvriendelijk en biedt het dezelfde lay-out als een papieren versie.

Betaalmogelijkheden

Voor de betaling van je abonnement zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om per 3 maanden te betalen via domiciliëring of overschrijving. Daarnaast kan je ook online betalen. Dit doe je met via VISA, Mastercard, ING, KBC, Belfius, Maestro en Bancontact/Mister Cash.

TV Familie nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van TV Familie ontvang je de leukste deals en nieuwtjes meteen in je mailbox.

Social media

Dankzij de Facebookpagina van TV Familie ben je als eerste op de hoogte van wat er zich afspeelt in medialand. Tenslotte krijg je ook allerlei sneak peaks naar aanleiding van de nieuwe cover te zien. Op de website van TV Familie vind je trouwens een kort overzicht van hét nieuws van de week.

Over TV Familie

TV Familie is hét perfecte weekblad voor iedereen die graag op de hoogte blijft van het laatste showbizz- en televisienieuws. Het blad wordt uitgegeven door Magnet Magazines, een dochteronderneming die tot De Persgroep behoort. TV Familie voorziet mensen van actueel en sappig nieuws uit binnen- als buitenland. Zowel BV’s als internationale celebrities komen uitgebreid aan bod. Natuurlijk is er ook veel plaats voorzien voor info in verband met trendy series of films. Met de tv-gids kan je de programma’s van de week handig raadplegen en er zonder twijfel ook nieuwe ontdekken.
Afbeeldingen copyright DPG Media

Magazines

Flair
Knack
Libelle

Onlinekranten.be

Over ons