De Standaard abonnement

De Standaard promo abonnement

Goedkoop abonnement De Standaard

Uiteraard zou je dit artikel niet lezen als je niet op zoek bent naar een stevige korting. De Standaard biedt enkele vaste promoties zoals een abonnement voor studenten en koppelverkoop met een digitaal toestel, maar er zijn ook op regelmatige basis tijdelijke kortingen beschikbaar.

De Standaard abonnement met digitaal toestel

Geniet van het tijdelijke aanbod van De Standaard en kies voor een toestel + abonnement. Je hebt keuze tussen een iPhone 12 Mini of een iPad in combinatie met een abonnement op De Standaard. Een dubbele overwinning dus.
De iPhone 12 Mini heeft een winkelwaarde van 809 euro, maar dankzij het aanbod van De Standaard ontvang jij deze al voor een éénmalige bijdrage van 379 euro met een abonnement van 31,95 euro per maand.
Of kies jij voor een gloednieuwe iPad? Deze iPad heeft een winkelwaarde van 389 euro per maand, maar ontvang jij volledig gratis met een abonnement van 29,95 euro per maand!
Voor beide opties kan je maandelijks betalen of je kan de som ook overmaken in een keer. De bovenvermelde abonnementen geven je toegang tot alle plusartikels en je ontvangt de krant bij jou thuis in de bus van maandag tot en met zaterdag.

De Standaard Abonnement

De Standaard abonnement Ben jij een kritische denker en neem je geen genoegen met een ‘daarom’? Of lees jij gewoonweg liever een kwaliteitskrant om altijd juiste nieuwtjes te lezen? Neem dan een abonnement op De Standaard voor een klein prijsje. In dit artikel lees je alles over de verschillende abonnementen en eventuele kortingen waar je kans op maakt.

De Standaard abonnement opties én korting

Omdat jij het nieuws liefst op jouw manier leest, waar en wanneer je maar wil, biedt De Standaard verschillende abonnementen aan. De papierenkrant blijft uiteraard het paradepaardje van De Standaard, maar tegenwoordig zijn er ook tal val digitale opties voor handen. Ontdek de mogelijkheden hieronder en vind gegarandeerd een abonnement dat perfect bij jou levensstijl past.
 • De Standaard abonnement Super
  Met het De Standaard abonnement ‘Super’ krijg je de papierenkrant van maandag tot en met zaterdag in de bus én 24/7 toegang tot de digitale omgeving van De Standaard. Deze digitale omgeving houdt in dat je iedere da de digitale versie van de krant ontvangt en onbeperkt alle plus-artikels kan lezen. Het ‘Super’ abonnement van De Standaard kost slechts 6,25 euro per week, wat neerkomt op 38,50 euro per maand. Momenteel geniet je via de website van De Standaard zelfs van 35% korting! De papierenkrant wordt van maandag tot en met vrijdag gegarandeerd geleverd voor 7:30 en op zaterdag voor 10:00. Daarnaast heb je toegang tot de digitale ruimte van De Standaard via smartphone, tablet en computer.
 • De Standaard abonnement Slim
  Het ‘Slim’ abonnement van De Standaard is voor alle workaholics die tijdens de weekdagen geen tijd hebben om de papierenkrant te lezen. Met dit abonnement ontvang je elke dag de uitgebreide digitale versie van De Standaard zodat je de krant op al je digitale apparaten kan raadplegen als je eventjes een gaatje vindt. In het weekend ontvang je wel de extra dikke weekendkrant bij jou in de bus. Daarnaast kan je met dit abonnement ook alle plus-artikels lezen zonder extra te betalen. Het ‘Slim’ abonnement van De Standaard kost slechts 3,50 euro per week, wat neerkomt op 25,50 euro per maand. Momenteel geniet je via de website van De Standaard zelfs van 45% korting! Jouw voordeel? Je ontvangt van maandag tot en met vrijdag geen papierenkrant die je toch niet leest, je hebt toegang tot alle digitale mogelijkheden en in het weekend krijg je de extra dikke weekendkrant in de bus.
 • De Standaard abonnement Digitaal
  Heb jij altijd je laptop, smartphone af tablet bij de hand en wil je maar wat graag De Standaard lezen? Kies dan voor het abonnement Digitaal en ontvang niets meer op papier. Met dit abonnement ontvang je elke dag de digitale versie op al je devices én krijg je daarnaast toegang tot de digitale omgeving van De Standaard. Zo hoef jij geen enkel nieuwtje te missen. Nog niet zeker of je al dan niet de papieren krant wil ontvangen? Geen nood, je kan op elk moment overschakelen naar een uitgebreider abonnement. Het ‘Slim’ abonnement van De Standaard kost slechts 3,50 euro per week, wat neerkomt op 23 euro per maand. Momenteel geniet je via de website van De Standaard zelfs van 39% korting!
 • De Standaard abonnement Snel
  Lees jij het nieuws via de app van De Standaard of via de website? Ook jij kan genieten van diepgaande interviews, verhelderende gesprekken verrassende inzichten dankzij het ‘Snel’ abonnement van De Standaard. Dit abonnement geeft toegang tot de talrijke plus-artikels die je kan terugvinden via de app of de website. Het ‘Snel’ abonnement van De Standaard kost slechts 15 euro per maand en is maandelijks opzegbaar.
Afbeeldingen copyright Mediahuis

Magazines

Flair
Knack
Libelle

Onlinekranten.be

Over ons