Krant cadeau geven? 3 top tips én gouden raad

Opzoek naar een leuk cadeau? Geef dan eens een krant cadeau! Dit kan je doen met de ‘Magazines en kranten’ cadeaubon. Deze bon is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid, van een verjaardagsfeest tot een housewarming of waarom niet gewoon zomaar? Met een ‘Magazines en kranten’ cadeaubon heb je altijd het perfecte cadeau, de bon biedt een ruime keuze aan lectuur en leesplezier met voor ieder wat wils. Zo kan je o.a. De Tijd, Knack, Dag Allemaal, HLN en meer cadeau doen.

krant cadeau geven

Wat biedt zo’n krant cadeau bon?

De cadeaubon geeft recht op één abonnement op één krant of magazine naar keuze. Hoeveel nummers je van de krant of magazine krijgt kan verschillend zijn per krant of magazine. Het kranten en magazine aanbod van de bon is enorm, zo kan je kiezen uit 160 kranten en magazines. Het aanbod gaat van een abonnement op het Het Laatste Nieuws tot een abonnement op Knack magazine, ook zijn er zowel Nederlandse als Franse kranten en magazines te verkrijgen. Het volledige aanbod kan je altijd raadplegen op de website van de aanbieder. Iedereen verdient een krant of magazine om zijn moment dat hij eindelijk tot rust kan komen nog leuker te maken, door het grote aanbod ben je zeker dat de ontvanger van de cadeau er zeker van ten volste van zal kunnen genieten.

Waar koop je een magazines en kranten cadeaubon?

Magazines & Kranten Kranten + Magazines Kranten & Magazines
Aanbieder Bongo Cadeaubox Bongo
Afbeelding
Prijs €34,90 €29,90 €14,99
Abonnementen 160 150 31
Bestellen Nu kopen Nu kopen Nu kopen

Je kan deze cadeaubon ‘Magazines en kranten’ bestellen via de Bongo-website of via Bol.com. Als je de bon online besteld, heb je de keuze om hem als cadeaubon (fysiek) te ontvangen of via een e-bongo in je mailbox te krijgen. Je kan de bon aankopen in één van de vele Bongo verkooppunten, deze vind je in winkels zoals: Cora, Fun, Media Markt en nog veel meer. De hele lijst met alle verkooppunten kan je op Bongo.be vinden. Je kan de Bongo bonnen ook kopen in één van de talrijke Bongo-shops die te vinden zijn over heel België. De ‘Magazines en kranten’-bon kost jou slechts €34,90 en is vanaf de dag van aankoop 24 maanden geldig, zo heb jij genoeg tijd om hem te overhandigen en heeft de gelukkige die de bon heeft mogen ontvangen nog genoeg tijd om in alle rust een krant of magazine naar eigen wil uit te kiezen en de bon in te ruilen. Deze bon geeft recht op 160 verschillende kranten en magazines.

Naast deze cadeaubon, heb je bij Bongo nog een iets kleinere cadeaubon, waarbij je ‘maar’ uit 31 verschillende abonnementen kan kiezen. Ook niet slechts nochtans en een stuk goedkoper. Tenslotte heb je een cadeaubox die er tussenin zit qua prijs en zo’n 150 verschillende abonnementen bevat als keuze opties.

Gouden raad: check alle krant abonnement promoties

Zo’n cadeaubon is fantastisch om onder de kerstboom te leggen of als verrassing voor iemand’s verjaardag. Maar: check eerst even op onze website welke abonnement promoties er beschikbaar zijn voor (Belgische) kranten. Vaak krijg je bij zo’n krantenabonnement een gratis cadeau. Dat kan een gratis stofzuiger of airpods zijn: maar héél erg vaak krijg je dat er voor niets bij. Dus: waarom zou je niet via zo’n promotie een abonnement afsluiten? Dan krijg je er ook nog eens een gratis cadeau bij!

Hieronder wijzen we je alvast in de juiste richting:

Afbeelding cadeaubonnen copyright Bongo, Cadeaubox en Fnac

Geschreven door Thomas
Samen met jou ga ik zoek naar alles wat met kranten en magazines te maken heeft.

Magazines

Flair
Knack
Libelle

Onlinekranten.be

Over ons